Uns 150 pilots d’arreu d’Europa competiran demà en la Copa Catalana de Trial

Altafulla és, per segona edició consecutiva, un dels quatre escenaris de la competició que atrau molt públic per la seva espectacularitat

Si el temps acompanya, l’entorn de les Eres del Castell d’Altafulla i el Parc del Comunidor es convertiran demà, a partir de les nou del matí, en un particular escenari de trial per acollir la segona prova de la Copa Catalana d’aquesta modalitat. De fet, ja s’hi pot veure una zona artificial de formigó, bobines i diferents elements d’equilibri per on transcorreran els participants.

Està previst que uns 150 pilots provinents de Catalunya, l’Estat i d’arreu d’Europa competeixin aquest diumenge a Altafulla, garantint així la presència dels millors pilots d’aquesta disciplina. Seran les categories Aleví, Open, Màster, R2 i R3, les que començaran a partir de la primera hora, i s’allargaran fins a les 11:30h. Cap a les 12h, serà el torn de les categories Principiant, Pre-Benjamí, que finalitzaran a les 13:30h. Entre aquestes dues franges, es disputaran les categories d’Elit i R1, que començaran a les 11:00h i acabaran a les 13:30h. De fet, l’entrega de premis serà a partir de les 13:30h.

Un cop acabada la prova, la Copa Catalana de Trial seguirà el seu itinerari amb les dues darreres: a Girona, el 9 de juny; i a Matadepera, el 16 de setembre.