ERC Creixell defensa que, abans de prendre decisions, s’ha de parlar amb els afectats

El grup municipal ha enviat un comunicat respecte al seu posicionament al darrer ple municipal

Imatge d'arxiu d'un policia local. Foto: Cedida

ERC Creixell ha exposat el seu posicionament respecta al darrer ple municipal de l’Ajuntament de Creixell a través d’un comunicat. Un dels temes principals que s’han tractat han estat les precàries condicions en què es troben treballant els agents de la Policia Local, tant d’horaris com de retribució i compensació de les hores extraordinàries. El grup municipal ERC ha expressat que aquesta “era una qüestió important a tractar, després d’haver parlat prèviament amb els seus representants”.

El partit municipal també ha tractat l’assumpte de les pagues i les retribucions d’antiguitat dels funcionaris i “entenem que és una qüestió a parlar-ne i tractar en el conveni col·lectiu que s’ha de fer properament, amb caràcter retroactiu”, ha assegurat ERC. I ha afegit: “No ens hi mostrem en contra, però considerem que els treballadors hi tenen alguna cosa a dir”. El partit també ha assegurat: “​Ens sembla una falta de respecte pels companys saltar-se el conveni col·lectiu i deixar a l’arbitrarietat del govern de torn, establir les condicions laborals dels treballadors, demanant que el funcionariat acati unes condicions que no ha pogut negociar”.

En el comunicat, ERC també ha aprofitat per recordar que “els representants polítics no parlen en nom propi, sinó que representen a tots els ciutadans que els han escollit democràticament i defensen, encertadament o desencertadament, els interessos de tots els ciutadans de la Vila”.