Nova escultura a la platja de Creixell

A Creixell, un dels pobles amb encant del Tarragonès, i amb unes platges amb un sistema dunar amb flora i fauna autòctona des de l'ajuntament de la Vila som conscients de l’importancia de l'entorn natural privilegiat que ens envolta

L’Ajuntament de CREIXELL ha instal.lat l’únic peix que menja plàstic que es pot trobar a l’entrada de la platja,on està el Servei de socorrisme. La seva ubicació està pensada per ser utilitzada pers usuaris de la platja i per aquelles persones que vagin a veure’l.

L’objectiu és educatiu; la població hem d’entendre la necessitat imperiosa de reciclar els envasos I del problema ambiental que suposa llançar aquests residus a la mar, on triguen més temps a degradar que a la terra. Així, amb aquesta iniciativa es pretén evitar que els plàstics acabin al mar i que s’incorporin a la cadena tròfica de les espècies marines i en conseqüència, al consum humà.

Hem de deixar la platja neta cada dia.

 Aquesta estructura dissenyada per l’artista Rosendo Porro Cuesta serveix per això, per empassar-se els envasos que llencem a la platja.