La Festa Major de Sant Bartomeu 2020 ja té cartell

“Retrobaments” és el títol de l’obra guanyadora

El Jurat del Concurs del cartell i de la portada del llibre de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020 s’ha reunit aquest migdia per deliberar i escollir l’obra guanyadora.

El disseny escollit, una obra de la dissenyadora gràfica Isabel Mondéjar, es titula Retrobaments. “Hem estat tant de temps sense veure’ns, sense poder abraçar-nos per culpa de la Covid-19, que els retrobaments amb la família i amb els amics ens han marcat molt”, ha explicat l’autora. “Volia fer un cartell de Festa Major però que alhora reflectís la peculiaritat del que ens ha tocat viure, i que d’aquí uns anys, quan mirem aquesta portada, ens transporti a l’any 2020 en què la Festa Major va ser molt diferent”.

Al disseny dues persones, després de molt de temps, es retroben amb una abraçada molt dolça i ambdues porten mascareta, “sens dubte ha estat, i serà, el més significatiu d’aquest any”, ha assegurat la Isabel.

Al concurs es van presentar sis participants, amb sis dissenys molt diferents. El Jurat ha puntuat cadascuna de les obres presentades sense conèixer la seva autoria, atès que les dades personals s’havien de presentar dins d’un sobre tancat.

El Jurat ha estat format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes; Susana Benítez, cap de Comunicació de l’Ajuntament; i Sònia Camí, periodista de Roda de Berà Ràdio, com a vocals; i Víctor Blanch, de l’Hotel d’Entitats, ha actuat com a secretari.

El premi, un xec de 150 euros, es lliurarà durant un acte públic que tindrà lloc el 20 d’agost, a les 19 hores, a la plaça dels Pins.

La Festa Major d’aquest any serà molt diferent a la d’altres anys degut a la Covid-19. L’Ajuntament publicarà properament el programa d’actes definitiu, el qual es veurà reduït considerablement per poder complir amb les mesures de prevenció i de seguretat per evitar contagis.