La Biblioteca Joan Martorell Coca prepara la seva reobertura

A partir del dilluns 25 es podran fer reserves a través del correu electrònic, i l’1 de juny s’obrirà al públic amb cita prèvia

La Biblioteca Municipal i l’Ajuntament porten treballant des de l’11 de maig, en què Roda de Berà va passar a la fase 1, preparant la reobertura del servei, conjuntament amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat, per poder establir els procediments necessaris que garanteixin obrir amb seguretat. Així, a partir del 25 de maig es podrà començar a demanar cita prèvia i a reservar llibres, revistes i material audiovisual a través del correu electrònic [email protected] Serà a partir de l’1 de juny quan el servei obri portes i es podran recollir els documents. Des d’aquell moment la cita prèvia es podrà gestionar també a través del telèfon 977 809 942. Pel que fa al retorn dels diferents documents, ja

es pot efectuar a través de la bústia de retorn, les 24 hores del dia, que es troba instal·lada fora de la Biblioteca, a la plaça de la Sardana. Aquest serà a partir d’ara el mitjà preferent per a les devolucions, per evitar tenir contacte amb els usuaris, i tots els documents quedaran en quarantena 14 dies abans de poder tornar a posar-los en préstec.

A partir de l’1 de juny, quan ja es pugui accedir a la Biblioteca per recollir els préstecs, només ho podrà fer una única persona alhora, serà obligatori l’ús de la mascareta i de gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat de dos metres. Les persones que tinguin simptomatologia o una temperatura corporal superior als 37,3ºC no podran accedir-hi.

Per ara, els usuaris no podran tenir accés al fons de la Biblioteca ni utilitzar els espais d’estudi, els ordinadors, com tampoc els lavabos. I el servei de préstec interbibliotecari ha quedat suspès fins a nou avís així com totes les activitats presencials.

L’horari de la Biblioteca quedarà reduït temporalment i obrirà els matins de dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 13 hores, i les tardes de dilluns i dijous de 17 a 19 hores. Els dissabtes el servei romandrà tancat.