Torredembarra acollirà la Copa de España de Trial 2018

La segona prova puntuable es realitzarà el diumenge 13 de maig al BikePark del municipi

La Copa de España de Trial 2018 es disputa en quatre proves i la segona serà el 13 de maig al BikePark de Torredembarra. La prova arrencarà a les 9.00 h amb les categories de Masters (+ de 29 anys) i Opens (sense rang d’edat).  Les inscripcions per aquesta segona prova puntuable encara estan obertes i es poden fer el mateix dia per un preu de 40 euros.

En les categories oficials poden participar a partir dels nens amb 6 anys. Després dels Masters i Opens, tindrà lloc la competició de 10.30 a 12.30 h amb els Cadets, Elit femenina, Infantil, Promesa, Cadet femenina. Després, de 12.30 a 14.30 h participaran els Elit, Junior, Escola femenina, Aleví i Principiant. La final dels finalistes tindrà lloc de 14.30 a 15.30 h i l’entrega de premis es farà després de la competició.

Gran afluència de participants
Ángel Batlle, president del Club Costa Daurada Biketrial, ha declarat que els que tenen més possibilitats són Abel Mustieles, entre els homes, i Irene Camino, entre les dones. Referent a la participació, “segurament superarem els 150 participants”. I Batlle ha afegit: “És un dels esdeveniments més grans dels que acollim i, òbviament, el seu nom com a Copa de España el fa destacar”.