El Pleniluni Circus de Torredembarra tanca edició amb 600 espectadors

L’edició d’enguany del Pleniluni Circus de Torredembarra que s’ha dut a terme del 30 de juliol a l’1 d’agost, de la mà de la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret, ha finalitzat amb una bona acollida del públic amb la participació de 610 espectadors, tot i que la pluja del dissabte va comportar un canvi d’escenari (del port esportiu – Roca Foradada al Casal Municipal) i una disminució d’espectadors.

En la mateixa línia que l’estiu passat, la programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i els espectacles s’han realitzat amb aforament limitat, el públic assegut amb les corresponents distàncies de seguretat, ús de mascareta i reserva prèvia per poder assistir-hi.

La programació ha estat la següent:

•    Divendres 30 de juliol
20 h Espectacle de música i circ amb la Cia. Xarop de Canya. Espectacle de música circense per a públic familiar.
•    Dissabte 31 de juliol
20 h “Mr. Spark” amb Salvador Riba. Espectacle d’escenes còmiques protagonitzades per un personatge tendre i amanides amb diverses tècniques artístiques.
22 h “Piensa en Wilbur” a càrrec de Wilbur. Espectacle plegat d’humor, acrobàcies i molta diversió.
•    Diumenge 1 d’agost
20 h “Un viaje por el mundo” a càrrec de Maxi Stia. Espectacle de màgia familiar on l’humor està sempre present.
22.30 h “Alquimia” del Negro y el Flaco. Dos clowns barregen diversos elements per crear moments sorprenents;  tenen cabuda pompes de sabó, elements màgics, malabarismes inesperats i situacions pseudoteatrals on sempre hi ha un lloc per a la sorpresa.