A la venda els tiquets per a la 37a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla

Tal i com s’ha celebrat en les darreres edicions, compartirà la jornada amb el Dia de l’Arbre, que enguany es durà a terme a la zona verda del carrer Santa Marta, als Munts

 La 37a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla tindrà lloc aquest diumenge 18 de març, com és tradicional al Parc del Comunidor. La celebració compartirà la jornada amb el Dia de l’Arbre, tal i com s’ha celebrat en les darreres edicions.

El Parc del Comunidor es convertirà a partir de les 13h en un autèntic bullici de gent per tastar l’Olla d’Altafulla on des de la regidoria de Festes es preveu que es reparteixin unes 500 racions d’aquest plat típic altafullenc.

L’elaboració d’aquest àpat va a càrrec de la Brigada Municipal i l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla. L’Olla està feta a partir de cigrons, patates, conill, pollastre i costella de porc. La seva particularitat és el valor afegit d’un tipus de salsa de romesco que només coneixen els que la cuinen. Els tiquets ja es poden adquirir a un preu de 4€ a l’Ajuntament d’Altafulla, a la Gelateria La Perla i a l’Estanc Pijuan. Cal que els assistents portin plats, gots i coberts.

D’altra banda, la jornada de diumenge s’iniciarà a les 10 del matí a l’entorn de l’Era del Castell amb una bicicletada popular a càrrec de la Penya Ciclista d’Altafulla, que acabarà amb una plantada d’arbres a la zona verda del tram final del carrer Santa Marta –darrera la Vil·la romana dels Munts, i un refrigeri per commemorar el Dia de l’Arbre. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla.