Torredembarra es prepara per la festa de Sant Jordi

La cantautora Gemma Humet protagonitzarà la revetlla a la Biblioteca

L’Ajuntament organitza diverses activitats amb motiu de la tradicional Diada de Sant Jordi. La Biblioteca Mestra Maria Antònia, juntament amb la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, seran els dos punts de trobada de les celebracions de la diada.

Els actes s’iniciaran el divendres 20 d’abril, a les 18 h, a la Biblioteca Mestra Antònia. La revetlla infantil aplegarà les lectures dramatitzades de l’alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de la vila, que es basarà en fragments de l’obra que ha protagonitzat el mes de març el club de lectura del grup verds.

L’acte central de la revetlla a la Biblioteca Mestra Maria Antònia serà a partir de les 21 h i tindrà enguany un nom propi destacat, la cantautora Gemma Humet. La jove artista terrassenca oferirà un concert gratuït que posarà el colofó a una revetlla que serà la primera amb l’espai de la Biblioteca renovat i que oferirà un aspecte i un ambient especialment creat per a l’ocasió. L’entrada és lliure i gratuïta si bé per a la revetlla del vespre és preferible recollir les invitacions al taulell de la biblioteca.

Dilluns 23, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, s’hi podran trobar les parades d’entitats, escriptors locals i comerciants de la vila, des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre. L’emissora municipal Ona La Torre farà l’emissió en directe des de la mateixa plaça i també, durant el matí, a la mateixa plaça, la Biblioteca continuarà celebrant la diada amb una lectura de la llegenda de Sant Jordi per a la canalla de les escoles.

A partir de les 17.30 h, i obert a tot el públic, la Sala Gran del Casal Municipal acollirà l’espectacle musical “La Carla, en Jan i la llegenda de Sant Jordi”, una cantata per a escoles i on hi participarà, en algunes peces, l’alumnat de Cant Coral de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra.