Torredembarra disposa de nous documents de l’antiga activitat cultural del municipi

Maria Rosa Wennberg ha fet la donació a l'Ajuntament del municipi

Maria Rosa Wennberg Ball-llovera ha fet donació a l’Ajuntament de Torredembarra de tot un seguit de documentació i material audiovisual, que recull principalment l’activitat cultural del municipi des dels anys cinquanta del segle passat fins al 2007. Ahir al matí es va formalitzar la signatura del contracte de donació.

La regidora de Cultura, Núria Batet, va destacar el gran paper d’activistes i promotors culturals de Maria Rosa Wennberg i el seu marit Manuel Crehuet. Cal recordar que tots dos van ser nomenats Fills Adoptius de Torredembarra l’any 1996 precisament per haver-se distingit per la seva aportació desinteressada a la vida cultural de la vila.
Per la seva part, l’alcalde, Eduard Rovira, ha agraït la donació i ha destacat el fet que Maria Rosa Wennberg hagi tingut la capacitat de guardar tot aquest material que ara podrà ser consultat a l’Arxiu Municipal, degudament catalogat.
Des de la primera donació, el mes de març de 2012, l’Arxiu Municipal de Torredembarra  (AMTo) va començar a treballar en la seva classificació i descripció; i es va convenir a denominar-lo Fons Crehuet-Wennberg.