L’activitat “Pianos al carrer” demà a la tarda a Altafulla

L'acte està organitzat per l'Escola Municipal de Música d’Altafulla de 17:30h a 19:30h

L’Escola Municipal de Música d’Altafulla (EMMA) organitza demà divendres, de 17:30h a 19:30h, l’activitat “Pianos al carrer”. Es tracta d’una activitat que duran a terme tots els i les alumnes de les classes de piano del centre, i que s’adrecen a tots els aficionats a la música. L’acte tindrà lloc al carrer de l’Hostal, just davant la seu de l’EMMA, a la Violeta. L’activitat va a càrrec de Marina Ciuró, professora de piano de l’Escola de Música, que ha destacat que aquests actes pretenen mostrar a la ciutadania els coneixements dels estudiants de piano del centre.

L’activitat s’emmarca dintre de la Setmana d’Activitats Musicals obertes a la ciutadania que ha programat el centre, i que ja és tradicional fer-ho a principis de la primavera. Els actes van començar el passat dilluns amb un taller de percussió reciclable a càrrec dels alumnes de 1r a 4t de llenguatge musical, i un concert de cambra.

Dimarts, el professor de percussió del centre, Luis Chacón, va oferir un taller de caixó dels alumnes d’Iniciació II a Adults. I aquest dimecres, les activitats s’han centrat en els més petits, amb el taller “Un món d’instruments”, una activitat dels alumnes de 3 a 7 anys. L’aula de l’escola va acollir també una classe col·lectiva de percussió, i una altra, d’audició de guitarra per a tots els públics.

Avui dijous es farà la segona sessió del taller de caixó, de 19 a 20h, i una petita audició dels alumnes de l’Escola de Música d’Iniciació II a Adults.