Finalitza una nova edició del Pleniluni Circus de Torredembarra amb bona acollida entre el públic

La programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19

Imatge del Pleniluni Circus, a Torredembarra. Foto CEDIDA

L’edició d’enguany del Pleniluni Circus de Torredembarra que s’ha dut a terme del 6 al 8 d’agost, de la mà de la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret, ha finalitzat amb molt bona acollida del públic, que ha omplert tots els espectacles.

Cal tenir present que la programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i els espectacles s’han representat a l’espai Pet d’ovella – Roca Foradada, al port esportiu, amb l’aforament limitat (190 espectadors per espectacle), el públic assegut amb les corresponents distàncies de seguretat, ús de mascareta i reserva prèvia per poder assistir-hi. Només s’ha fet un espectacle itinerant, al passeig Marítim. Tots els actes han estat gratuïts.

El programa d’actes ha estat el següent:

Dijous 6 d’agost a les 20 h. Espectacle ” Disco Delivery” amb DJ Capuzzi & La Señorita X. Espectacle hilarant, ple d’alegria, humor i amor.

Divendres 7 d’agost a les 20 h. Espectacle” Total Glamour” amb The Sullivan’s. Espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música i humor.

Dissabte 8 d’agost a les 20 h. Espectacle itinerant ” Terrabastall de circ” amb Xarop de Canya. Espectacle de circ mòbil pel passeig de Rafael Campalans, sortida i arriba a la Casona.

Dissabte 8 d’agost a les 22.30 h. Espectacle ” Pekenio Náhuel”. Un pallasso esbojarrat i atrevit, on el públic juga un paper fonamental i imprescindible.