Finalitza la Festa Major de Santa Rosalia 2020

La programació s’ha limitat i adaptat a l’actual situació provocada per la Covid-19, sense cercaviles del Seguici Festiu ni revetlles i amb activitats amb aforament limitat i reserva prèvia

Santa Rosalia 2020

Torredembarra ha viscut una Festa Major de Santa Rosalia 2020 molt diferent. Tot i que s’han realitzat actes al carrer, la programació s’ha limitat i adaptat a l’actual situació provocada per la Covid-19, sense cercaviles del Seguici Festiu ni revetlles i amb activitats amb aforament limitat i reserva prèvia.

Un programa molt diferent, però que ha mantingut l’esperit festiu i amb la bona experiència dels actes culturals que ja s’havien celebrat amb èxit amb mesures sanitàries com ara el Festival Roca Foradada, el cinema a la fresca i el Pleniluni Circus.
El regidor de Festes, Raúl Garcia, ha explicat que el fet de garantir el compliment de totes les mesures de seguretat recomanades ha suposat una feina extra a l’hora d’organitzar tots i cadascun dels actes i ha volgut agrair la implicació dels treballadors i treballadores municipals, ja que més que mai la seva tasca ha estat imprescindible pel seu bon funcionament. Haver exhaurit entrades en la gran majoria dels actes, demostra que la gent té ganes de gaudir d’actes culturals. Destaca, també, que el consens i l’entesa amb els integrants de les entitats que conformen la Festa Major en l’elaboració del programa i el seu desenvolupament ha afavorit i molt en la conscienciació i responsabilitat que en tot moment ha demostrat el públic que ha gaudit dels actes.
Per la seva banda, la regidora de Cultura ha volgut destacar que “Torredembarra aposta per donar suport a les iniciatives culturals i s’ha demostrat que és possible desenvolupar-les amb les mesures pertinents. Creiem que potenciar aquest sector i mantenir les tradicions, amb les precaucions adequades, és cabdal per adaptar-nos a aquesta nova realitat que ens toca viure.”