Creixell mantindrà oberta la platja per la Revetlla de Sant Joan

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc una reunió una reunió virtual entre els propietaris de les guinguetes de platja, càmpings, regidors i regidores de totes les formacions polítiques del Consitori creixellenc, i també hi han participat tècnics municipals i representants de la Policia Local i Protecció Civil.

La reunió ha estat conduida per la regidora de turisme i medi ambient Silvia Farrero que ha agrait la col.laboració de tothom perquè “hi ha decisions, que parlant entre totes i tots, es prenen de manera conjunta”.

La decisióque s’ha adoptat a Creixell per tal d’afrontar la nit de la Revetlla de Sant Joan amb les màximes garanties de seguretat per a tothom, és la següent:

La nit de la revetlla de Sant Joan, la platja de Creixell romandrà oberta al públic però l’Ajuntament no permetrà ni fogueres a la sorra, ni aglomeracions de persones, ni festes multitudinàries, ni “botellons” ni cap altra activitat que no respecti les mesures establertes per la Covid19.

Els establiments poden romandre oberts fins a les 3h de la matinada, sempre complint les mesures de seguretat. Hi haurà vigilància intensiva i es posaran sancions, si s’escau, per tal de mantenir la tranquil.litat dels habitants del municipi.

L’ajuntament de Creixell entén què no tothom hi estarà d’acord però, diuen que s’han tingut en compte diferents punts de vista i diferents factors que han portat a prendre aquesta decisió.