ATENCIÓ: Desallotjen una platja d’Altafulla

El motiu ha estat l'abocament de combustible d'una barca que havia quedat embarrancada

25-07-2021 Desalojada una playa de Altafulla (Tarragona) por combustible vertido de una barca.El Ayuntamiento de Altafulla (Tarragona) ha desalojado una playa después de que una barca ha quedado embarrancada a pocos metros de la costa y ha vertido el combustible.SOCIEDAD

L’Ajuntament d’Altafulla ha desallotjat una platja després que una barca quedés embarrancada a pocs metres de la costa i aboqués el combustible.

L’embarcació ha quedat parcialment enfonsada enfront del club marítim d’Altafulla i viatjaven una família –dos adults i dos nens de 10 i 13 anys– que no han resultat ferits, ha explicat l’Ajuntament en un tuit recollit per Europa Press.

Havien partit de Torredembarra, “han vist que el motor prenia molta temperatura i s’han acostat fins a la platja”, on ha entrat aigua pel casc i ha quedat parcialment enfonsada.

Salvament Marítim ja els havia atès abans però el motor ha fallat a l’altura d’Altafulla, on els ha atès la Policia Local i el socorrista.

Un tractor ha remolcat la barca per a treure-la de l’aigua i s’ha aixecat la bandera vermella a causa de la fugida de combustible.