Altafulla amplia la xarxa d’hidrants del municipi per a la prevenció d’incendis

Se n’instal·laran 36 de nous que se sumaran als 51 que actualment hi ha distribuïts per tota la vila

L’Ajuntament d’Altafulla incrementarà els hidrants que hi ha distribuïts per tot el terme municipal, com a mesura preventiva d’incendis. La inversió del subministrament i instal·lació dels 36 nous hidrants, que anirà a càrrec de l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla com a companyia publicoprivada que gestiona tot el cicle de l’aigua a la vila, s’eleva als 69.174,01 € amb l’IVA inclòs.

Les obres començaran el dimarts 30 de novembre i s’efectuaran per trams. La primera fase s’iniciarà als sectors dels Munts, Fortí i carrer Jaume I, al barri dels Munts d’Altafulla. Durant els treballs es produiran talls en el subministrament d’aigua des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda. Les obres tindran una durada de dos mesos.

Amb aquesta actuació, la xarxa d’hidrants del municipi arriba a les 87 unitats distribuïdes per tota la vila, en especial en aquells espais més crítics a l’hora de lluitar contra possibles incendis.

D’acord amb el RD 513/2017, de 22 de maig, pel qual s’aprova el reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis, els municipis són responsables de disposar d’una xarxa d’hidrants suficient per donar cobertura a tots els edificis existents.