Baix Gaià

Arriba Torredembarra el primer Festival Gastronòmic que se celebrarà el pròxim 18 de maig

Hi haurà 17 locals de restauració, un racó infantil, actuacions de rumba, dj amb el preu de la tapa que oscil·larà entre els 3 i 6 euros

El primer Festival Gastronòmic de Torredembarra serà una degustació de tapes que es concentrarà el dia 18 de maig, al passeig Rafael Campalans10, i hi participaran de 17 establiments del municipi. L’Ajuntamenta través de la Regidoria de Turisme i Comerçha impulsat aquesta iniciativa per fomentar i donar a conèixer la gran varietat gastronòmica de Torredembarra. El festival serà de 18 a 1 h i cada restaurant i bar oferirà una tapa d’entre 3 i 6 €.

L’acte serà una experiència més enllà del menjar perquè hi haurà música, de 19 a 1 h, amb el grup de rumba Tomaydaka i Lola Van, la primera DJ Truck. També hi haurà un racó infantil que estarà als Jardins de La Casona, de 18 a 21 hEn aquest espai, s’hi faran tallers de xapesdards, tatuatges de purpurinahamma i tir amb arcEl preu per poder participar en les activitats per als més petits serà d’1 € i la venda de tiquets es farà a l’Oficina de Turisme.

Els locals que tindran una parada són: Peixateria El Far amb pop a la gallega; Bar LEstació amb calamarcets amb patates anegats en allioli; Restaurant Las Palmeras amb ensaladilla de l’àvia amb seitó confitat i ceba fregida; Pastisseria Cal Jan amb bailona (pastís de formatge); cafeteria Sal i Sucre amb pizza napoletanaRestaurant Cal Silver amb bacallà amb allioli gratinat; Pepito Bravo amb mini roll de cochinita pibil amb pico de gallo, ceba morada adobada i maionesa de coriandre, llima i xili de Jalapa.

També, LOna Livorno amb torrada de brioix artesà amb pebrot escalivat, suprema de corbina i vel de cansalada ibèrica acompanyat de bunyols de crema; 4Vins gastrobar amb llesqueta de pa de vidre amb escalivada i anxova; Gelateria Iceberg amb ice-viche canastreta cruixent de plàtan farcida d’alvocat, mango, ceba morada, coriandre, amaniments cítrics amb llagostins i pop; Pizzeria LAll Negre amb pinça romana de mortadel·la de Bolonya amb festucs, llàgrimes de pesto i burratinaBella Terra i la terracita de Bella Terra amb empanades argentines; Restaurant Òxid amb cebiche de corvina, ceba morada i salsa cítrica.

A més de la Gelateria Las Palmeras terrina de gelat amb galeta; Restaurant 4 Latas amb torrada de sardina fumada amb olivada, melmelada de tomàquet i piparra; Rrestaurant 4 Makis amb alga nori en tempura amb làmines d’alvocat i salmó amb tobiko vermell marinat amb salsa wafu; Boga d’Or 2.0 by Restaurant Cal Pastoret amb oblea nitro de parmesà, tomàquet i alfàbrega o de iogurt amb fruits vermells Bodega Bon Vamb vins i caves.

Rafel Redaccio Casanova

Missatges recents

Ferit un home per arma de foc en un hotel a Segur de Calafell

Un home ha resultat ferit aquest dissabte a la tarda possiblement per arma de foc…

11 hores fa

Ferit un home en bolcar el seu tractor

Un home de 47 anys ha resultat ferit aquest dissabte en bolcar un tractor a…

11 hores fa

Milers de persones reclamen a Barcelona la “fi del genocidi” a Palestina

La manifestació a Barcelona per reclamar que s'aturi el "genocidi" a Gaza ha reunit 2.600…

11 hores fa

Els estudiants de la UB trenquen relacions amb el Rectorat fins que talli amb Israel

Els estudiants acampats a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) han decidit trencar…

12 hores fa

Collboni lamenta la pèrdua de les dues veïnes de Barcelona

L'Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha expressat el seu profund lament per la tràgica mort…

12 hores fa

Ferits dos menors de 9 i 5 anys en un xoc frontal entre dos turismes

Un nen de nou anys i un altre de cinc van resultar ferits moderats després…

12 hores fa

Esta web utiliza cookies.