El primer Festival Gastronòmic de Torredembarra serà una degustació de tapes que es concentrarà el dia 18 de maig, al passeig Rafael Campalans, 10, i hi participaran de 17 establiments del municipi. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç, ha impulsat aquesta iniciativa per fomentar i donar a conèixer la gran varietat gastronòmica de Torredembarra. El festival serà de 18 a 1 h i cada restaurant i bar oferirà una tapa d’entre 3 i 6 €.
L’acte serà una experiència més enllà del menjar perquè hi haurà música, de 19 a 1 h, amb el grup de rumba Tomaydaka i Lola Van, la primera DJ Truck. També hi haurà un racó infantil que estarà als Jardins de La Casona, de 18 a 21 h. En aquest espai, s’hi faran tallers de xapes, dards, tatuatges de purpurina, hamma i tir amb arc. El preu per poder participar en les activitats per als més petits serà d’1 € i la venda de tiquets es farà a l’Oficina de Turisme.
Els locals que tindran una parada són: Peixateria El Far amb pop a la gallega; Bar L‘Estació amb calamarcets amb patates anegats en allioli; Restaurant Las Palmeras amb ensaladilla de l’àvia amb seitó confitat i ceba fregida; Pastisseria Cal Jan amb bailona (pastís de formatge); cafeteria Sal i Sucre amb pizza napoletana; Restaurant Cal Silver amb bacallà amb allioli gratinat; Pepito Bravo amb mini roll de cochinita pibil amb pico de gallo, ceba morada adobada i maionesa de coriandre, llima i xili de Jalapa.
També, La Ona Livorno amb torrada de brioix artesà amb pebrot escalivat, suprema de corbina i vel de cansalada ibèrica acompanyat de bunyols de crema; 4Vins gastrobar amb llesqueta de pa de vidre amb escalivada i anxova; Gelateria Iceberg amb ice-viche canastreta cruixent de plàtan farcida d’alvocat, mango, ceba morada, coriandre, amaniments cítrics amb llagostins i pop; Pizzeria L‘All Negre amb pinça romana de mortadel·la de Bolonya amb festucs, llàgrimes de pesto i burratina; Bella Terra i la terracita de Bella Terra amb empanades argentines; Restaurant Òxid amb cebiche de corvina, ceba morada i salsa cítrica.
A més de la Gelateria Las Palmeras terrina de gelat amb galeta; Restaurant 4 Latas amb torrada de sardina fumada amb olivada, melmelada de tomàquet i piparra; Rrestaurant 4 Makis amb alga nori en tempura amb làmines d’alvocat i salmó amb tobiko vermell marinat amb salsa wafu; Boga d’Or 2.0 by Restaurant Cal Pastoret amb oblea nitro de parmesà, tomàquet i alfàbrega o de iogurt amb fruits vermells i Bodega Bon Vi amb vins i caves.
Aquest migdia, al voltant de les 14 hores, un turisme ha perdut el control del seu remolc i ha quedat…
La renovada Jugateca Ambiental ha obert aquest diumenge amb una jornada de tallers de plantes, una cuina solar per desfer…
La Grossa de Sant Jordi 2025 ha repartit sort un any més i el número guanyador dels 2 milions d'euros…
Els Bombers de la Generalitat estan treballant per extingir un incendi a un pis a la cantonada entre el carrer…
El Mercat de la Vall torna el proper dissabte, 3 de maig entre les 11 i les 20 hores, al…
El Cirque du Soleil, una de les companyies de circ més reconegudes a tot el món pels seus espectacles innovadors…
Esta web utiliza cookies.