Baix Gaià

Arriba Torredembarra el primer Festival Gastronòmic que se celebrarà el pròxim 18 de maig

Hi haurà 17 locals de restauració, un racó infantil, actuacions de rumba, dj amb el preu de la tapa que oscil·larà entre els 3 i 6 euros

El primer Festival Gastronòmic de Torredembarra serà una degustació de tapes que es concentrarà el dia 18 de maig, al passeig Rafael Campalans10, i hi participaran de 17 establiments del municipi. L’Ajuntamenta través de la Regidoria de Turisme i Comerçha impulsat aquesta iniciativa per fomentar i donar a conèixer la gran varietat gastronòmica de Torredembarra. El festival serà de 18 a 1 h i cada restaurant i bar oferirà una tapa d’entre 3 i 6 €.

L’acte serà una experiència més enllà del menjar perquè hi haurà música, de 19 a 1 h, amb el grup de rumba Tomaydaka i Lola Van, la primera DJ Truck. També hi haurà un racó infantil que estarà als Jardins de La Casona, de 18 a 21 hEn aquest espai, s’hi faran tallers de xapesdards, tatuatges de purpurinahamma i tir amb arcEl preu per poder participar en les activitats per als més petits serà d’1 € i la venda de tiquets es farà a l’Oficina de Turisme.

Els locals que tindran una parada són: Peixateria El Far amb pop a la gallega; Bar LEstació amb calamarcets amb patates anegats en allioli; Restaurant Las Palmeras amb ensaladilla de l’àvia amb seitó confitat i ceba fregida; Pastisseria Cal Jan amb bailona (pastís de formatge); cafeteria Sal i Sucre amb pizza napoletanaRestaurant Cal Silver amb bacallà amb allioli gratinat; Pepito Bravo amb mini roll de cochinita pibil amb pico de gallo, ceba morada adobada i maionesa de coriandre, llima i xili de Jalapa.

També, LOna Livorno amb torrada de brioix artesà amb pebrot escalivat, suprema de corbina i vel de cansalada ibèrica acompanyat de bunyols de crema; 4Vins gastrobar amb llesqueta de pa de vidre amb escalivada i anxova; Gelateria Iceberg amb ice-viche canastreta cruixent de plàtan farcida d’alvocat, mango, ceba morada, coriandre, amaniments cítrics amb llagostins i pop; Pizzeria LAll Negre amb pinça romana de mortadel·la de Bolonya amb festucs, llàgrimes de pesto i burratinaBella Terra i la terracita de Bella Terra amb empanades argentines; Restaurant Òxid amb cebiche de corvina, ceba morada i salsa cítrica.

A més de la Gelateria Las Palmeras terrina de gelat amb galeta; Restaurant 4 Latas amb torrada de sardina fumada amb olivada, melmelada de tomàquet i piparra; Rrestaurant 4 Makis amb alga nori en tempura amb làmines d’alvocat i salmó amb tobiko vermell marinat amb salsa wafu; Boga d’Or 2.0 by Restaurant Cal Pastoret amb oblea nitro de parmesà, tomàquet i alfàbrega o de iogurt amb fruits vermells Bodega Bon Vamb vins i caves.

Rafel Redaccio Casanova

Missatges recents

Prop de 170 dones acullen a la 27a Trobada de Puntaires de Constantí

Constantí ha celebrat aquest diumenge 26 de maig una nova edició de la Trobada de…

14 minuts fa

La Seu d’Urgell acull la Gran Final de Patinatge Artístic de Grups Xous

El pròxim dissabte 1 de juny la Seu d'Urgell serà l'escenari, per primera vegada, de…

20 minuts fa

ACCIDENT LABORAL – Mor un treballador sota les rodes d’un ‘dúmper’

Un home de 50 anys ha mort aquest dilluns després de ser atropellat per un…

22 minuts fa

Fira del Vi DO Tarragona 2024: tres dies amb 120 vins a la plaça Corsini

La plaça Corsini tornarà a acollir un any més la Fira del Vi de la…

33 minuts fa

Tanquen 2 parcs infantils de Pineda de Mar per actes vandàlics

El servei de Parcs i Jardins de Pineda de Mar han començat les obligades reparacions…

38 minuts fa

Un home a l’UCI pels trets de l’exparella de la seva acompanyant

L'home que la matinada del passat dissabte va disparar-ne un altre de 39 anys a…

48 minuts fa

Esta web utiliza cookies.