Aquest dissabte dia 4 de novembre la Diputació de Tarragona convida la ciutadania a fer un tast d’oli per descobrir, aprendre i comprendre les qualitats d’un dels productes més preuats de la demarcació: l’oli d’oliva verge extra (OOVE).
En aquest tast, guiat per l’expert Eudald Salvat, membre del panell de tast d’oli de Catalunya, es posaran en valor les propietats organolèptiques d’aquest producte: l’aroma, el gust, l’olor i la textura de l’oli d’oliva verge extra de les DOP de la demarcació de Tarragona: DOP Siurana, DOP Baix-Ebre Montsià i DOP Terra Alta. Es tastaran els olis premiats en la darrera edició dels premis CDO que organitzen la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus.
El tast és gratuït i té una durada aproximada d’1 hora. Les places són limitades i s’atendran per ordre d’inscripció, que es realitza des de la web de la Diputació de Tarragona: https://www.dipta.cat/agenda/
Barcelona tindrà una pantalla gegant que s’instal·larà al parc de les Glòries per veure la final de la UEFA Women’s…
Un nen de cinquè de primària del CEIP As Mercedes a Ourense, ha estat apartat del centre educatiu de manera…
Una dona de 31 anys ha estat detinguda aquesta setmana acusada d’haver assaltat i destrossat una barberia i l’habitatge situat…
Avui es posen en marxa part de les fonts ornamentals de Sabadell, que la ciutat ha pogut recuperar un cop…
El Nàstic de Tarragona ha estat el focus de la polèmica aquesta setmana amb la sorpresiva destitució de Dani Vidal.…
Una quarantena d'agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest divendres almenys dues persones i…
Esta web utiliza cookies.