fbpx

La Diputació de Tarragona impulsa locals per a petits comerços i serveis bàsics en 12 municipis

Avatar photo

Dotar els municipis de petits de comerços i serveis bàsics per millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar el despoblament. Amb aquest doble objectiu la Diputació de Tarragona ha concedit ajuts per valor de 100.000 euros a un total de 12 municipis de la demarcació. En concret, es tracta de Blancafort, la Bisbal de Falset, Colldejou, Freginals, els Garidells, Gratallops, Pira, Prat de Compte, Pratdip, Querol, la Torre de Fontaubella i Vilanova d’Escornalbou.

Per segon any consecutiu aquesta línia d’ajuts permet als ajuntaments de menys de 1.000 habitants crear o millorar locals municipals o locals privats cedits als ajuntaments per adequar-hi espais de venda al detall que també puguin oferir serveis bàsics com la perruqueria, la podologia, la psicologia o la fisioteràpia, entre altres.

L’habilitació i adquisició de mobiliari per facilitar els serveis de fisioteràpia i podologia al gimnàs del local social de la Bisbal de Falset, la millora de les instal·lacions del cafè del poble a Vilanova d’Escornalbou o l’adequació i millora d’una botiga d’alimentació a Prat de Comte o a Querol, són algunes de les actuacions que han rebut els ajuts de la Diputació de Tarragona aquest any 2023.

Els espais multiserveis són establiments comercials físics, de titularitat pública, on es venen al detall productes alimentaris i d’altres sense tenir una especialització en un únic producte. En aquests espais hi pot conviure la prestació d’algun servei bàsic per a satisfer les necessitats i millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Badalona ret homenatge al pintor Josep Uclés

Notícia següent

Barcelona concedeix la Medalla d’Or al Mèrit Científic a Andreu Mas-Colell, Lluís Torner i Mercè Boada

Notícies relacionades