fbpx

Ja es pot adquirir el calendari solidari de 2024 de Down Tarragona

Avatar photo

Aquest divendres, Down Tarragona ha llançat el seu esperat Calendari Solidari 2024 a l’Antiga Audiència de Tarragona, un projecte que té com a objectiu recaptar fons per continuar amb la seva missió de suport i inclusió de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals semblants.

El calendari, que està disponible mitjançant un donatiu de 5 euros, és una col·laboració amb l’empresa Lagupres, líder en neteja química, industrial i substitució de catalitzadors a Espanya. Aquest any, Lagupres ha obert les portes de les seves instal·lacions al polígon industrial de Constantí per realitzar les sessions de fotos amb joves amb síndrome de Down que ara il·lustren la portada i els dotze mesos del calendari.

Amb una tirada de 4.000 exemplars, aquest calendari solidari representa un pas més en la lluita per la igualtat d’oportunitats laborals i la plena inclusió de les persones amb síndrome de Down. Els fons obtinguts mitjançant aquesta iniciativa ajudaran Down Tarragona a continuar amb la seva important tasca assistencial i formativa, oferint suport a aquest col·lectiu i educant la societat sobre la importància d’acceptar-los com a membres de ple dret de la comunitat.

Down Tarragona vol agrair també la col·laboració desinteressada d’altres empreses com Tecnohm, Mone, Fabroker Correduria, Don Saco, Indústries Teixidó, Carnisseria Cori Ginés i Cafeteria Núria, que han fet possible la creació d’aquest Calendari Solidari 2024.

Per aconseguir el teu exemplar del Calendari Solidari 2024 de Down Tarragona, pots dirigir-te a la seva seu a Reus, carrer Manuel Hugué 1 baixos E-B, o trucar al telèfon 977 75 65 36 i se t’enviarà al teu domicili.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Arrenca la 5a edició de Concerts a Cegues de Girona amb les entrades exhaurides

Notícia següent

La Cobla Sant Jordi celebra 40 anys amb la mirada posada en el panorama internacional

Notícies relacionades