La Guia Gourmand, obra mestra del periodista tarragoní Fèlix Llovell i del fotoperiodista Ramón Segú, retorna a l’escena gastronòmica després d’un any de parèntesi. Coincidint amb l’aniversari de l’adeu del Fèlix Llovell -fundador de la guia, i que ens va deixar l’1 de juny del 2022- la Guia Gourmand aixeca novament el teló per continuar amb el llegat i la magnífica feina periodística realitzada pel ‘Maestro’, i per tot el seu equip de col·laboradors.
L’esperit Llovell segueix impregnant la Guia Gourmand, tot un referent a Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès i que, des de l’any 1992, suma més de tres dècades donant a conèixer amb bon criteri restaurants, hotels i tot allò vinculat al sector de la gastronomia. I ho farà com sempre mitjançant el portal web www.guiagourmand.cat i a Instagram @guiagourmand. A més, els lectors podran trobar que la Revista ‘Gastronomia i Turisme’ està integrada a la guia.
L’’Equip Gourmand’ està format per Fèlix Lluis Llovell, director i fill del fundador; la inseparable esposa del Fèlix, Mery Ferret, com a directora adjunta; la periodista Marta Pérez, neboda del Fèlix i el periodista Helder Moya, tots dos com a caps de redacció; la influencer Montse Jo també forma part de l’equip, conjuntament amb el fotoperiodista Ramón Segú ‘Chinchilla’ i Berta Sendra, com a col·laboradora. La parcel·la administrativa està encapçalada per Fani Mompó.
Fèlix Lluis Llovell i Mery Ferret expliquen que «durant tants i tants anys, la passió del Fèlix va ser la Guia Gourmand, era com un fill per ell, per tant, quina millor manera de rendir-li un bon homenatge que tornant a posar-la en marxa» i afegeixen que «el procés pot tornar-la a activar ha necessitat una maduració important, ja que la capacitat de treball del Fèlix era inacabable. Per tant, l’equip que hem format, volem continuar el seu llegat, adaptats al temps que disposem, i amb la premissa de professionalitat i criteri, dos pilars de la Guia Gourmand de sempre».
D’entre les novetats que els gourmands podran trobar al portal web, els emocionarà llegir un article homenatge a Fèlix Llovell, elaborat gràcies a les aportacions d’infinitats d’amics i amigues del ‘Maestro’, i que ens han fet arribar durant aquest any de parèntesi de la Guia Gourmand. Un any de pausa, cuinant a foc lent la reaparició del llegat de Fèlix Llovell, qui amb la copa a la mà, avui diria tot brindant, aquella frase que sempre el caracteritzava: ¡somos los mejores!
Les classes a les universitats suspeses, els semàfors sense funcionar, els trens parats i molts més problemes derivats de la…
La companyia elèctrica Endesa ha informat que punts de les comarques d'Osona, el Vallès Oriental, Ripollès, Garrotxa, Selva i Gironès…
Espanya pateix un col·lapse energètic que interromp completament el subministrament elèctric a tot el territori peninsular. A hores d'ara, és…
Les universitats catalanes han suspès les seves classes arran de l'apagada elèctrica general. Les principals universitats públiques del país han…
Red Eléctrica ha informat que s'ha començat a recuperar tensió pel nord i sud de la península Ibèrica. La companyia…
Protecció Civil ha activat el sistema de seguretat a indústries químiques de Tarragona per l'apagada elèctrica general, segons ha informat…
Esta web utiliza cookies.