Èxit rotund del 1r mercat de segona mà del Morell

L’activitat va reunir més d’una vintena de parades a la plaça de l’Era del Castell

Aquest diumenge la plaça de l’Era del Castell del Morell va viure un matí molt animat i concorregut gràcies al 1r mercat de segona mà del municipi. Més d’una vintena de parades es van instal·lar, des de les deu del matí i fins a les dues del migdia, en aquest cèntric espai del poble, una xifra que supera amb escreix les expectatives inicials de l’organització.

La iniciativa, de la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell, va esdevenir “un èxit rotund”, afirma la seva responsable, Mònica Casas. “Va ser un dia de germanor, en una ubicació perfecta”, continua, “i en què es va posar de manifest les ganes que hi ha de tornar a la normalitat i de participar en esdeveniments d’aquest format”. A més, a mig matí es va servir un esmorzar de coca i xocolata desfeta que va resultar ser el complement ideal.

La majoria de persones que van posar parada eren morellenques, però també n’hi havia de municipis propers, la qual cosa demostra l’interès despertat per l’activitat. Tot plegat, mentre s’oferia un ampli ventall de productes usats, però en bon estat, a totes les persones visitants, portant a la pràctica el lema del mercat: “Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”. Així, s’hi podia trobar des de roba i sabates per a totes les edats, passant per joguines, estris de ferreteria, plantes, elements de decoració o llibres, entre molts altres.

“Des de l’Ajuntament, contactarem amb totes les persones participants per conèixer les seves valoracions i com millorar de cara a pròximes edicions”, acaba Casas.