fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

En marxa el ‘Pla de Seguretat de Nadal’ a Torredembarra

Avatar photo

La Policia Local fa destruir més de 300 productes en establiments multipreu per incomplir la normativa

Amb l’arribada del Nadal l’afluència de públic en les àrees comercials i de serveis de la població s’incrementa de forma molt significativa. Per a contribuir a una major seguretat d’aquestes zones, l’Ajuntament de Torredembarra ha engegat el “Pla de Seguretat – Dispositiu policial – Nadal 2022” que es desenvolupa de forma prioritària en la zona del centre – eix comercial i el polígon industrial Roques Planes.

Per part de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, s’efectua un reforç d’agents amb els patrullatges mixtos entre cossos per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei mitjançant l’estratègia d’un model de treball basat en la proximitatD’aquesta manera, s’han dividit les zones comercials de la població en quatre sectors que són coberts diàriament per 5 agents de seguretat ciutadana i proximitat, 2 agents de trànsit i 1 caporal.

Aquest pla, vigent des del dia 10 de desembre i fins al 8 de gener, té com a objectius principals prevenir la comissió d’actes delictius, vigilància de la venda ambulant il·legal, garantir els drets de consumidors i usuaris, garantir la seguretat vial, etc.

Dins del pla es contemplen les següents campanyes: control d’alcoholèmia, de seguretat i proximitat amb patrullatges mixtos i campanya de seguretat al consumidors amb inspecció d’establiments multipreu.

De fet, dijous i divendres passat es van dur a terme aquestes inspeccions en un total de cinc establiments multipreu en diferents punts del municipi, en aquesta ocasió acompanyats i amb la col·laboració d’una sotsinspectora de Treball un dia i d’un inspector de Treball el segon dia i també una inspectora de l’Agència Catalana de Consum.

S’ha constatat que cada any són menys els objectes amb deficiències. Tot i així, s’ha ordenat la immobilització i autodestrucció de més de 300 productes. Els agents han detectat una reducció de les infraccions i aquesta millora és deguda al coneixement adquirit per part dels mateixos comerciants, els quals han anat verificant que les joguines que tenen a la venda s’ajusten a la normativa.  D’altra banda, a diferència d’anys anteriors, el 100 % dels productes han estat destruïts voluntàriament pels comerciants, per no ser aptes per a la venda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El sol travessant el campanar de Sant Pere anuncia l’arribada de l’hivern

Notícia següent

Torna el parc de Nadal de Reus amb més de 100 activitats

Notícies relacionades