fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

El Morell programa una quinzena de cursos al Centre Cultural

Avatar photo

Un cop recuperada la rutina, arriba el moment de reprendre els cursos del Centre Cultural del Morell. En total, més d’una quinzena de propostes molt variades, impulsades des de la regidoria de Plans formatius del consistori, que tindran lloc entre els mesos d’octubre i juny. “Enguany hem volgut repensar una mica la programació i, a més dels cursos habituals, amb algunes novetats, també hem preparat tallers puntuals en divendres i dissabte, de temàtiques ben atractives i que poden agradar a gran part de la ciutadania”, exposa la regidora, Mònica Casas

Un dels més esperats és, com sempre, el de restauració de mobles, que serà el primer a començar. A càrrec d’Aurora Illarramendi, serà els dilluns i dimecres de 18 a 20 hores, a partir del 2 d’octubre i fins al juny de 2024. Unes sessions per aprendre tècniques de restauració i decoració de mobles que tenen un preu de 30 euros mensuals, tenint en compte que el material va a càrrec de l’alumnat. 

Després de l’èxit de passades edicions, en aquesta ocasió s’ofereix la formació de l’Arbre familiar II, del 3 d’octubre al 14 de novembre, i Mindfulness I, del 19 de gener al 12 de març. Tots dos els dimarts de 18 a 21 hores, amb un preu de 20 euros i a càrrec d’Elies Torres. 

En l’apartat tèxtil, els dijous 5 i 19 d’octubre, Olivia Grazón s’ocuparà que tothom qui vulgui pugui treure profit a la seva màquina de cosir. Serà de 18.30 a 20.30 hores i amb un preu de 20 euros. Carme Ruizs’encarregarà del curs de costura creativa, on l’alumnat podrà crear, dissenyar i cosir peces senzilles. Els dimecres de 18 a 20 hores, del 8 de novembre al 31 de gener i amb un preu de 30 euros mensuals. I encara dins de la secció relacionada amb la roba, Olivia Garzón s’encarregarà d’un curs de patronatge i confecció d’una faldilla, vestit, pantaló i camisa, del 2 de novembre al 22 de febrer, i d’un taller de llenceria, del 7 al 28 de març. Tots dos a un preu de 30 euros mensuals, els dijous de 18.30 a 20.30 hores. 

Com a novetat, hi haurà un curs de nivell B2 i superior C2 de català, una formació que començarà el 16 d’octubre i s’allargarà fins al mes de maig. Serà els dilluns i dimecres de 20 a 21 hores, amb un preu de 100 euros que inclou el material, temari i dret d’examen.

Finalment, també hi ha l’opció d’aprendre balls llatins, amb el merengue, la salsa o la bachata com a protagonistes. A càrrec d’Enric Soler i amb un preu de 20 euros mensuals. 

Pel que fa als tallers dels divendres, se n’han preparat de gintònics, de mel, de vins i d’ostres, amb tastosinclosos, mentre que els dissabtes hi ha tallers educatius de crema hidratant, pasta de dents i desodorant, així com un taller de joies a càrrec de TUTUjoies

Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedaran anul·lats. Les inscripcions es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com a màxim una setmana abans de l’inici de cada curs. També es pot demanar més informació al 977 842 176, o bé escriure al [email protected].

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ERC proposa la creació d’un protocol per a prevenir les violències sexuals i de gènere a clubs i entitats esportives de la ciutat

Notícia següent

El VII Med Hub Day continua definint el programa i ja té els primers ponents confirmats

Notícies relacionades