fbpx

Els diputats i senadors tarragonins del PSC, presents a totes les comissions que afectin la província

Avatar photo

“Els diputats i diputades i senadors i senadores socialistes de les comarques tarragonines estem a les comissions on es tractaran directament els temes que més afecten el nostre territori. Estem molt satisfets d’estar directament representats, per exemple, a les comissions d’indústria, turisme o transformació digital. Això ens permetrà defensar amb més eficàcia els interessos de les nostres comarques d’acord amb la nostra convicció de ser la veu de la demarcació de Tarragona a les Corts Generals.”

Aquesta ha estat la valoració que ha fet Valle Mellado, cap de llista socialista per Tarragona a les eleccions del mes de juliol, un cop constituïdes les comissions parlamentàries de les dues cambres.

En concret, la diputada socialista serà la portaveu de la comissió de formació professional i vocal de les comissions d’indústria i turisme, economia, comerç, transformació digital, educació i esports.

Per la seva banda, el diputat Andreu Martin serà el portaveu adjunt de la comissió de turisme i vocal de les comissions de ciència, innovació, universitats i indústria, així com de la comissió mixta per la coordinació i seguiment de l’estratègia espanyola per assolir els objectius de desenvolupament sostenible.

Pel que fa al Senat, Mario Soler serà el portaveu de la comissió d’hisenda i vocal de les comissions d’indústria, turisme, joventut i infància, i funció pública.

La senadora del Baix Penedès, Núria Rovira, serà vocal de les comissions de cooperació, incompatibilitats, transició ecològica, transports i mobilitat i funció pública.

Finalment, el senador ebrenc, Manel de la Vega, serà el portaveu de la comissió d’educació, formació professional i esports i també serà el secretari segon de la comissió d’agricultura, ramaderia i alimentació.

“Aquesta legislatura ha de ser també la legislatura de les comarques tarragonines. Si fem les coses bé estem segurs de ser un territori de progrés que sabrà aprofitar les oportunitats que se’ns obren pensem —per posar només un exemple— en els fons Next Generation. Vàrem dir durant la campanya que votar PSC era també votar en defensa pròpia de les comarques tarragonines i així ho farem aquests pròxims quatre anys tant al Congrés com al Senat”, ha conclòs Valle Mellado.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Troben el cos d’una anciana amagat en un bagul

Notícia següent

VÍDEO | Crema viu el seu marit en un atac de gelosia

Notícies relacionades