Cultiven marihuana en un xalet llogat d’alt estànding a Tarragona

Van ocasionar danys a l’immoble per un valor de 80.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 13 maig dos homes, de 26 i 42 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació elèctrica.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes d’abril arran de diverses informacions que feien sospitar que en un xalet d’alt estànding de Tarragona hi havia una plantació de marihuana de grans dimensions.

Durant el transcurs de la investigació, els agents van observar que la casa desprenia una forta olor a marihuana i que també havia estat modificada estructuralment per la part de la façana amb una clara intenció d’amagar l’activitat delictiva que s’estava desenvolupant.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van realitzar el passat divendres una entrada i perquisició en el xalet investigat on van detenir els dos homes responsables de la plantació i van comissar prop de 600 plantes.

També van intervenir un aparell professional d’envasar al buit, una bàscula de precisió i diversa documentació i indicis incriminatoris que estan en procés d’investigació. En aquest sentit, els detinguts tenien dins del xalet una sofisticada instal·lació elèctrica que els subministrava de manera fraudulenta l’electricitat.

Els danys ocasionats a l’immoble per part dels detinguts ascendeixen a un total de 80.000 euros.

Els detinguts van passar diumenge a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar per ambdós la seva llibertat amb càrrecs.