fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Creixell crea un lloc web per a penjar ofertes de feina d’empreses privades

Avatar photo

El lloc web està obert tant a les empreses locals com les de fora del municipi

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Creixell ha creat un apartat a la web municipal per penjar ofertes de feina d’empreses privades. Les empreses que estiguin interessades a contractar alguna persona hauran de contactar amb l’Ajuntament, omplir un formulari explicant el tipus de feina i informar el consistori sobre l’estat de l’oferta de treball. Qualsevol persona podrà entrar en aquest apartat per consultar les ofertes penjades.

 

Des de la regidoria es preveu que aquest servei tingui una bona acollida entre empreses de sectors diversos com el turisme, la restauració, els serveis, la indústria o entre les empreses del tercer sector. Tenint en compte que Creixell és un municipi turístic, “creiem que serà una bona experiència, especialment per als càmpings i les guinguetes, que podran contractar gent de proximitat”, assenyala la regidora de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat, Chelo Picón. De fet, la regidora afirma que “la idea de crear aquest apartat al web de l’Ajuntament va sorgir arran la demanda d’empreses, sobretot de càmpings, que ens trucaven demanant-nos gent”.

 

El lloc web està obert tant a les empreses locals com les de fora del municipi. La idea és que qualsevol empresa de Creixell o de la comarca pugui penjar ofertes de treball per captar persones aturades.

 

Una mostra de l’èxit és que la primera oferta de feina que es va penjar al web (tasques de neteja i manteniment en àrees públiques), va quedar coberta en pocs dies.

 

El formulari

Les empreses que vulguin penjar una oferta de feina hauran d’omplir un formulari amb les dades següents: nom de l’empresa, telèfon i mail de contacte, persona de contacte, descripció de l’oferta sol·licitada, requisits mínims del candidat/a, jornada i horari laboral, tipus de contracte i sou orientatiu.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tarragona acull el concert del IX Cicle de Música de Cambra de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Notícia següent

Salou obre una convocatòria d’ajuts per al teixit comercial i empresarial

Notícies relacionades