La Canonja presenta la segona edició de la campanya “Rasca i Guanya”

L’acció que es porta a terme amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona començarà el divendres 27 de maig i acabarà el 12 de juny

L’Ajuntament de la Canonja ha presentat aquest matí al Castell de Masricart la campanya “Rasca i Guanya a la Canonja” per dinamitzar i promocionar el comerç local. L’acció que es porta a terme amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona començarà el divendres 27 de maig i acabarà el 12 de juny. Com a colofó de la campanya, l’últim cap de setmana s’ha programat una acció destinada als bars i restaurants. Es tracta del “Vermut Fest” que portarà música itinerant pels diferents establiments durant les hores del migdia de dissabte i diumenge.

El regidor de Promoció Econòmica, Francesc Roca, comenta que “l’objectiu principal és reactivar l’activitat comercial, de serveis i de restauració motivant tant als vilatans com als visitants forans a fer les compres al petit comerç de la Canonja”.

El “Rasca i Guanya a la Canonja” és una campanya que es va iniciar l’any passat amb motiu de la crisi generada per la pandèmia i que enguany s’ha volgut continuar per fomentar el consum local. “La pandèmia va castigar molt al comerç i amb aquesta acció i d’altres que vam dur a terme des de l’Ajuntament vam poder donar un cop de mà tant als propis comerciants com als veïns de la Canonja”, comenta l’alcalde Roc Muñoz. La promoció, en la que hi participen una trentena d’establiments, repartirà un total de 12.000 euros en premis durant dues setmanes.

Aquesta acció consisteix en entregar un cartró “rasca i guanya” a aquells clients que realitzin una compra per un import superior a 10 € (s’entregarà tan sols un rasca per compra). Els premis que es podran obtenir mitjançant els “rasca” seran vals per imports de 5 € i 10 € a descomptar en la mateixa compra.

Els targetons que no portin premi entraran en un sorteig de cinc lots de 10 vals de 10 €, és a dir, 100 euros de premi en compres que es podran gastar en qualsevol establiment adherit a la campanya fins el dia 15 de juliol.

“En definitiva volem que els canongins comprin al seu municipi on trobaran gairebé de tot i amb productes de proximitat”, comenta l’alcalde Roc Muñoz. Per la seva banda, Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona, comenta que “la Canonja és un municipi que està treballant en una bona línia per impulsar el comerç i els serveis, que li donen vida com a poble, promovent dinamitzacions, com aquest Rasca i Guanya, que permet als establiments fidelitzar al client de proximitat i crear experiències”.