Aquest mes de maig noves activitats al Pla Educatiu d’Entorn de Vila-seca

S'adrecen als pares i mares dels alumnes vila-secans i tenen com a objectiu facilitar el compromís personal dels pares amb la formació, creixement i desenvolupament dels infants

Aquest mes de maig tindran lloc tres nous actes com a part del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) per a les Famílies de Vila-seca per al curs 2021-2022.

Demà dijous 12 de maig tindrà lloc la primera de les activitats, el Club de lectura: “El temps entre costures” de María Dueñas. L’acte restarà a càrrec de la psicòloga Remei Salvat. Una altra de les activitats properes serà La Tresca i la Verdesca: “Zum”, el dia 22 de maig a les 17.00 i a les 19.00 h al Celler de Vila-seca.

La darrera activitat programada per al mes de maig es tracta d’una xerrada-taller a càrrec de la psicòloga Raquel Luna Gironès amb el nom Com gestionar els conflictes amb els infants i adolescents i es durà a terme el dia 25 a les 18 h al Centre Cívic i Cultural “El Colomí”.

Cal recordar que les propostes del Pla Educatiu d’Entorn per a les Famílies, organitzades des de la regidoria d’Ensenyament, s’adrecen als pares i mares dels alumnes vila-secans i tenen com a objectiu facilitar el compromís personal dels pares amb la formació, creixement i desenvolupament dels infants. Per aquest curs 2021-2022, el Pla Educatiu d’Entorn acull una total de 22 actes que s’allargaran fins el 12 de juny.