Altafulla serà seu del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Infantil

  Es disputarà de l’11 al 15 d’abril, per Setmana Santa, i acollirà diferents partits de les fases de grups d’ambdues categories

  El Pavelló Municipal d’Altafulla es convertirà per Setmana Santa, de l’11 al 15 d’abril, en una de les seus del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en les categories infantil masculina i femenina, que organitzarà la Federació Catalana de Futbol (FCF). La seu altafullenca acollirà diferents partits de les fases de grups d’ambdues categories.

  Així, el Pavelló Ponent de Salou i el Pavelló Municipal de Salou seran els escenaris de la fase final dels Campionats d’Espanya mentre que el Pavelló Municipal d’Alcover, el Pavelló Municipal d’Altafulla, el Pavelló Municipal El Morell i el Pavelló Sant Jordi de Torredembarra acolliran les fases de grups de les categories infantil masculina i femenina.

  El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, ha celebrat la notícia i ha remarcat que el fet que tornin els campionats d’Espanya a Catalunya d’aquesta disciplina esportiva “ha estat un treball conjunt entre la Federació Catalana de Futbol i la implicació dels ajuntaments entre els quals Altafulla”.

  El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en la categoria infantil femení hi participaran un total de 8 seleccions: Extremadura, Aragó, Galícia, Andalusia, Ceuta, Catalunya, Múrcia i Madrid. Mentre que en la categoria masculina hi participaran un total de 14 seleccions: Castella i Lleó, Ceuta, Melilla, País Basc, Andalusia, Madrid, Múrcia, Galícia, Illes Balears, Aragó, Extremadura, Comunitat Valenciana, Illes Canàries i Catalunya.

  Els sis partits de fase de grups del Grup B, entre les seleccions d’Andalusia, Madrid, Múrcia i Galícia es disputaran al Pavelló Municipal d’Altafulla, de l’11 al 13 d’abril, a les 10.00 i a les 12.00 hores.

  Tots els partits de les Seleccions Catalanes Infantil masculina i femenina es podran seguir per streaming a través de la Televisió de l’FCF i s’habilitarà un apartat específic a la pàgina web de l’FCF amb tota la informació del Campionat d’Espanya.