2.500 vila-secans ja gaudeixen de la VilaCard

Avatar photo

La franja d’edat en la qual la VilaCard Jove ha estat més àmpliament sol•licitada ha estat entre els 14 i 18 anys

L’Ajuntament de Vila-seca ha tramitat un total de 2.492 targetes ciutadanes VilaCard, des de la seva posta en marxa el passat mes de gener. De les 2.492 targetes adquirides pels vila-secanes i vila-secanes, el 60% s’han distribuït al nucli de Vila-seca, el 22% a la Pineda i el 18% a la Plana.

La VilaCard l’han tramitat un total de 1.782 persones adultes, i 710 joves han adquirit la VilaCard Jove, una versió adreçada als menors de 30 anys.

En aquest sentit, la franja d’edat en la qual la VilaCard Jove ha estat més àmpliament sol·licitada ha estat entre els 14 i 18 anys, mentre que la VilaCard en la seva versió per adults, ha estat demanada sobretot entre els nascuts els anys 1971, 1972, 1973, 1975 i 1976.

Actualment els vila-secans i vila-secanes poden fer servir aquesta targeta per accedir gratuïtament al transport públic municipal i properament s’aniran incorporant altres prestacions. Pel que fa a l’accés al transport públic, cal destacar que la línia de transport més utilitzada entre els veïns que disposen de la VilaCard ha estat la L1 (La Plana – Vila-seca – La Pineda), amb un 60,98%.

Per tal de sol·licitar la VilaCard, és necessari disposar d’un DNI-NIE no caducat, una targeta bancària de pagament i tenir actualitzades les dades del domicili que consta al Padró Municipal d’Habitants, ja que aquesta targeta s’enviarà al cap d’uns dies directament al domicili. Per activar-la, el cost serà de 5 euros i, en el cas de pèrdua o renovació el seu cost serà d’1 euro.

Es pot obtenir telemàticament a vilacard.vila-seca.cat i presencialment a l’OAC, tot demanant cita prèvia a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vila-seca. En aquest sentit, i per tal de facilitar la tramitació de la targeta i donar-la a conèixer, el passat 5 de maig l’equip de la VilaCard va ser present al costat del Mercat Municipal, un projecte pilot durant el qual es van sol·licitar un total de 115 targetes.

Cal recordar que la VilaCard, enfocada al concepte de Smart City, és un projecte pioner en serveis a la ciutadania amb l’ús de tecnologies capdavanteres com ara les tecnologies Blockchain i Seeketing, impulsada per la regidoria d’Innovació de l’Ajuntament de Vila-seca.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mig miler de persones demanen avançar la jubilació en el sector químic a Tarragona

Notícia següent

Arrossega la seva dona per terra en ple carrer

Notícies relacionades