L’Ajuntament inverteix 230 mil euros en l’ampliació i millora de l’enllumenat en diferents barris de la ciutat

Les actuacions responen a les necessitats detectades en inspeccions fetes durant tasques de manteniment i, també, a demandes veïnals

0
497

L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs públic el contracte per a l’ampliació i millora de l’enllumenat en diverses zones de la ciutat. La inversió contempla un total de tres actuacions. La primera d’elles consisteix en la incorporació de nous punts de llum a la xarxa municipal en trams o espais de carrers que, actualment, no estan coberts per l’enllumenat públic existent. Per altra banda, el contracte preveu el condicionament de línies per a una normalització i ordenació d’instal·lacions existents amb deficiències. Per últim, el contracte de prestació també contempla la renovació d’elements degradats de les instal·lacions d’enllumenat.

Les actuacions previstes responen a les necessitats detectades en inspeccions que s’han fet durant el manteniment de l’enllumenat públic o bé responen a les demandes dels ciutadans.

Les diverses actuacions que s’han d’executar quedaran agrupades en lots: El Lot A correspon a les ampliacions i millores amb nous punts de llum. El Lot B al condicionament de línies i, finalment, un tercer lot, el C, en el que es farà una renovació d’elements degradats. Per altra banda, cada lot estarà dividit en sublots.

El pressupost assignat per als arranjaments d’ampliació i millora és de 228.005,59 € sense IVA.

FER UN COMENTARI