L’autòpsia revela que les lesions de l’home trobat mort ahir a Riudecanyes són producte d’una mort violenta

El succés hauria passat el dissabte 24 de març quan dos homes es van barallar per motius que es desconeixen

0
580

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Tarragona han pogut concloure que la mort d’un home, el cadàver del qual es va trobar ahir a la Riera de Riudecanyes, és de caràcter homicida segons es desprèn del resultat de l’autòpsia.

Els fets haurien passat el dissabte 24 de març quan dos homes es van barallar per motius que es desconeixen. Com a resultat de les lesions un dels dos homes, un home de 41 anys i nacionalitat espanyola, va morir i l’altre, de 45 anys i nacionalitat romanesa, va ser detingut.

A conseqüència de la baralla l’arrestat li va produir lesions de caràcter mortal tal i com l’autòpsia ha posat de relleu. L’autor dels fets hauria abandonat la víctima a la riera de Riudecanyes on es va trobar el cos ahir a les 09:52 hores. Unes hores abans els investigadors havien detingut el presumpte autor dels fets per lesions i detenció il·legal a l’espera que l’autòpsia fos concloent respecte de la naturalesa de les lesions i si podien tenir un caràcter homicida.

El detingut passarà demà a disposició judicial. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’ha fet càrrec de la investigació.

FER UN COMENTARI