La Kelly podrà descansar en pau gràcies a l’Ajuntament de Reus

La institució cobrirà les despeses de la vetlla i la incineració de la menor assassinada a Reus aquest dimecres

0
556
Pla detall d'un cartell en record de la Kelly, la noia assassinada a Reus, sostingut per una companya d'institut. Imatge del 31 de gener del 2019. (Horitzontal)

L’Ajuntament de Reus ha decidit unir-se al moviment solidari per recolzar la família de la kelly, la jove de 17 anys assassinada a Reus violentament. Així doncs, la institució cobrirà les despeses de la vetlla i la incineració de la noia assassinada a Reus aquest dimecres. La notícia ha estat confirmada per l’ajuntament de la ciutat després que una font propera de la família ho comuniques al Diari de Tarragona.

Els companys de l’Institut Salvador Vilaseca juntament amb diversos bars de la ciutat van iniciar una recol·lecta per ajudar a la família a pagar la crema. Ara que l’ajuntament és el responsable de la vetlla, els gairebé 1.600 euros recollits ajudaran a la família a traslladar les cendres fins a l’Equador.

Durant la setmana s’han celebrat diverses iniciatives per a ajudar a la família. Una de les més significatives ha sigut l’esmorzar solidari celebrat pel Cafè Brunch de Reus on es van reunir més de 150 persones, totes disposades a ajudar a la família de la jove.

FER UN COMENTARI