“Tastavins i tastamots” continua el cicle estiuenc Biblioteques amb DO

0
389

L’espectacle “Tastavins i tastamots”, a càrrec de Miquel Sesé, continuarà aquest vespre el cicle estiuenc Biblioteques amb DO que té lloc cada dilluns a les 20:00 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós. Es tracta d’un muntatge que presenta davant el públic una aproximació a l’apassionant món del vi, combinant-lo amb tot un reguitzell de jocs de paraules. L’assistència és gratuïta i és un cicle organitzat per les Biblioteques Municipals, amb la col·laboraci&oacu te; de la DO Catalunya.

Aquesta setmana, a més, tindrà lloc una projecció del curt “Bohèmia”, de David Morancho, una adaptació del “Vinòmic” de les DO Catalunya, amb la directora Anna Petrus. És una acció extraordinària en el marc del programa Biblioteques amb DO i a més de la projecció del curt, que va rebre el Premi Especial del Jurat al Festival de Nova York de curts, els assistents podran conversar amb la seva directora. Concretament serà el dimecres 17 de juliol, a partir de les 18:30 h i és una activitat també gratuïta.

“Tastavins i Tastamots”
“Tastavins i tastamots” vol ser una aproximació a l’apassionant món del vi, combinant-lo amb tot un reguitzell de jocs de paraules. Entre tast i tast, entre explicació i explicació, els assistents jugaran amb enigmes de paraules relacionats amb els vins.

Miquel Sesé és especialista a fer jocs de paraules des que el 1989 va fundar Olissip amb un parell de socis més i durant aquests gairebé 30 anys s’ha dedicat professionalment a fornir de tota mena de passaments diversos mitjans de comunicació, especialment premsa escrita, tot i que també ha treballat per a ràdio i televisió.

A nivell d’empresa ha editat i publicat més de 250.000 jocs de tots tipus i a nivell personal ha publicat més de 9.000 mots encreuats per al diari El Punt Avui (1992-2018).

També ha fet nombrosos tallers de Scrabble en català en escoles i centres cívics (ha estat 3 vegades campió del món de Scrabble en català) i ha publicat més de 4.000 problemes de Scrabble en diferents mitjans escrits.

Ha fet nombrosos tallers de jocs de paraules “Taller de lletra” a partir d’una graella de mots encreuats, explicant què són els anagrames, palíndroms, bifronts, alfagrames, tetragrames, cronogrames, criptogrames.

FER UN COMENTARI