Reus serà present a la IV edició del Festival del Vermut i l’Aperitiu al TNC

Els propers 12 i 13 de maig, als jardins del Teatre Nacional de Catalunya se celebrarà la 4a edició del Festival del Vermut i l’Aperitiu

0
342

Els propers 12 i 13 de maig, als jardins del Teatre Nacional de Catalunya se celebrarà la 4a edició del Festival del Vermut i l’Aperitiu, un festival gastronòmic i cultural dedicat al vermut i els seus complements organitzat per la marca «VadeVermut», i en el qual la ciutat tindrà un estand promocional per donar a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus.

La promoció inclou les marques: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp, i, a més, també amb aquesta acció es vol informar de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències i activitats de “La Ruta del Vermut de Reus”, dirigides al públic individual, que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, afavorint, també, per tant, l’allotjament als hotels de Reus.

A banda de l’estand promocional al Festival del Vermut, en el marc dels tallers i tastos que es realitzen durant els dos dies que durarà l’esdeveniment, el dia 12 de maig a les 14:00 h, està prevista una presentació de la «Ruta del Vermut» i un posterior tast dels 8 vermuts de Reus, a càrrec de la gerent de l’Agència Reus Promoció, Marta Villalta, i la sommelier especialitzada en vermut Ester Bachs.

Aquesta acció promocional forma part dels objectius fixats per enguany, al Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció», per potenciar el posicionament de Reus com a Capital del Vermut.

XVI Fira Modernista de Terrassa
D’altra banda, la ciutat visitarà també la localitat de Terrassa, que com cada any es vesteix d’època per celebrar la Fira Modernista i que tindrà lloc de l’11 al 13 de maig de 2018. L’edició d’enguany està dedicada a la cuina modernista i incorpora una novetat gastronòmica destacada, els Menús Modernistes. Una guia editada especialment recollirà l’oferta d’una vintena d’establiments que elaboraran menús de l’època.

Reus Promoció disposarà d’un estand de promoció a la zona dedicada a les ciutats modernistes on es promocionarà i s’informarà de les visites i activitats relacionades amb el patrimoni modernista de la ciutat així com també les activitats de la «Ruta del Vermut» i les experiències turístiques que ens ofereix la polsera «Visit Reus!»
D’altra banda , el «Vermut de Reus» tornarà a ser protagonista, i es realitzaran degustacions especials després de les visites guiades a espais de la ciutat i a l’estand de promoció.

A banda, i com ja és habitual, a la Fira Modernista de Terrassa hi haurà personatges singulars, recreacions històriques, mostres d’oficis artesans tradicionals, visites als edificis modernistes principals de la ciutat, exposicions, espectacles i l’oportunitat de passejar amb vestits d’època.

Aquest any també destaca la commemoració del 150è aniversari del naixement de Lluís Muncunill, arquitecte de moltes construccions modernistes de la ciutat.

FER UN COMENTARI