Reus inicia la col·locació de l’enllumenat de Nadal

0
562
Circ Raluy Legacy 728×90

Des d’aquesta passada nit ha començat la col·locació de l’enllumenat de Nadal als carrers comercials de la ciutat, un enllumenat que s’encendrà el dia 23 de novembre i que s’allargarà fins al 6 de gener de 2019.

Paral·lelament, des de la setmana passada està en marxa la licitació pública de l’Ajuntament que correspon a les places Mercadal, Prim i Llibertat, així com també l’arbre de la plaça del Mercadal i la il·luminació als barris.

Pel que fa a les guirnaldes dels arbres del Tomb de Ravals i altres carrers del centre es prorroga la licitació de l’any passat, que corresponia a 1 any més un altre any prorrogable.

Des de l’Agència Reus Promoció es col·labora amb un 30% de l’import total que paguen els establiments comercials del centre, una il·luminació que instal·laran dues empreses, per un costat ICTI, amb seu a Ripoll, i per l’altre, l’empresa Ximenez, amb seu a Igualada.
El primer carrer on s’ha instal·lat l’enllumenat de Nadal és el carrer del Vent. Està previst que una vintena de carrers tinguin enguany enllumenat nadalenc.

FER UN COMENTARI