Obert el termini per sol·licitar una parada per Sant Jordi

0
203

L’Ajuntament de Reus, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, ha obert el termini per sol·licitar una parada el dia de Sant Jordi a la plaça del Mercadal, la plaça del Castell, l’Absis, les Peixaterires Velles i el carrer Major.

Podran presentar proposta d’instal·lació de parades les llibreries, floristeries, centres educatius i entitats no lucratives, tan culturals com juvenils, a més dels mitjans de comunicació que ho sol·licitin i ho justificaran fent difusió de la Diada. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 4 d’abril a les oficines de l’Institut Municipal Reus Cultura (carrer de Sant Joan, 27), de dilluns a divendres de 9:00 h a 13:00 h i, els dilluns i dijous de 16:00 h a 19:30 h.

L’adjudicació de parades i la seva distribució es realitzarà respectant l’ordre d’entrada al registre corresponent. En el cas de les llibreries i floristeries la ubicació serà la plaça del Mercadal, i s’ubicaran previ acord amb les parades participants i si no és possible es realitzarà un sorteig.

En el cas de les entitats culturals i juvenils, centres educatius i altres entitats, la distribució dels llocs es realitzarà segons petició en instància. En el cas que no càpiguen a l’espai sol·licitat, s’utilitzaran els criteris establerts per la comissió de Sant Jordi d’assiduïtat, continuïtat a la Diada, i participació activa en la preparació i organització de les activitats pròpies de la Diada.

També es destinarà un espai a la plaça del Mercadal per a la parada informativa de l’Ajuntament.

A partir del dia 16 d’abril, els sol·licitants podran recollir a la mateixa seu de l’Institut Municipal Reus Cultura l’autorització corresponent, que inclourà els horaris de muntatge, presència i desmuntatge, i que hauran de ser respectats de manera estricta per al bon desenvolupament de la Diada, que es realitzarà el dia 23 d’abril, a la plaça del Mercadal, la plaça del Castell, l’Absis, el carrer Peixateries Velles, el carrer Fossar Vell i el carrer Major, des de les 9:00 h fins a les 20:00 h, aproximadament.

FER UN COMENTARI