Nova edició de la Biblioteca sobre rodes el mes de maig

0
121
Circ Raluy Legacy 728×90

La Biblioteca sobre rodes arriba aquests dimarts, dimecres i dijous novament davant els usuaris. En concret aquest dimarts al matí, fins a les 13:00 h, estarà instal·lada a l’interior de l’hospital de Sant Joan; dimecres, de les 16:00 h fins a les 19:00 h, s’instal·larà a la plaça Abat Oliba, al Mas Pintat, i finalment, el dijous 23 de maig, de 10:00 h a 13:00 h, estarà instal·lada als jardins de Mas Carandell.

Aquest és un nou projecte pensat per acostar els llibres dels seus fons a tota la ciutat, una iniciativa batejada com “Biblioteca sobre rodes: Bibliooh!” i que té la particularitat que es farà a través d’una food truck que s’adaptarà expressament per al projecte i que durant tres dies consecutius de cada mes anirà a diferents punts de Reus.

Es du a terme durant tres dies consecutius cada mes, des del febrer passat. El públic objectiu al que s’adreça l’activitat és divers. En el cas de l’hospital es buscarà que pacients i acompanyants s’acostin a la proposta. Pel que fa al Mas Pintat, la voluntat és arribar, per un costat a la comunitat educativa, però també a veïns dels Horts de Miró i dels Jardins de Reus. I finalment, pel que fa al Mas Carandell, el públic objectiu és també la comunitat educativa i els veïns del barri Gaudí.

El projecte té l’objectiu d’oferir els serveis bibliotecaris amb la mateixa garantia i qualitat que els que s’ofereixen dins els equipaments estables, per això s’ha tingut molt interès en dotar la unitat dels recursos tecnològics facilitats per STIT i també de les xarxes de contactes per a la programació d’activitats aportades des dels agents de Participació, Benestar i Educació de l’Ajuntament de Reus.

La Biblioteca sobre rodes disposarà d’un fons amb llibres per a infants, narrativa d’adults, monografies de temàtica divulgativa (viatges, plantes, etc.) i revistes de diversa temàtica, que els usuaris podran retornar a partir de l’endemà a la Biblioteca Central Xavier Amorós o a la Biblioteca Pere Anguera, o esperar la següent visita de la biblioteca sobre rodes al mateix lloc al cap d’un mes, concidint amb el termini de préstec.

FER UN COMENTARI