Més de 1.600 alumnes de primària de la ciutat han patinat sobre gel gratuïtament

0
373

L’Ajuntament de Reus, en el marc de la campanya de Nadal 2018 «Reus és Nadal», ha facilitat l’accés gratuït de diferents col·lectius d’infants i joves de la ciutat a la zona de lleure instal·lada a la plaça de la Llibertat, on estan ubicades la pista de patinatge sobre gel i les atraccions de fira. Es tracta de l’aspecte més solidari de la campanya de Nadal de Reus.

Mitjançant la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament i amb la col·laboració de l’empresa responsable de l’explotació de la pista de gel (N-Ice skating), un total de 1.626 alumnes d’Educació Primària i d’Educació Especial de 28 escoles de la ciutat de Reus han gaudit gratuïtament d’aquesta activitat amb la seva classe, entre el 27 de novembre i el 21 de desembre.

D’altra banda, a través de la regidoria de Benestar Social i amb la col·laboració del Grefic (Gremi de firaires) s’han distribuït 1.000 vals gratuïts per a infants que es troben en situació de risc i/o vulnerabilitat social. 400 vals s’han donat a infants i adolescents que participen en els diferents projectes de l’àrea de benestar, i han estat distribuïts pels professionals responsables de les següents activitats:

Servei d’intervenció sòcio-educatiu (SIS) Mestral, Migjorn, Carme, Noves Connexions i Petitrens, Arrels i Petits del barris Sant Josep Obrer
Activitats del Projecte de Xarxa d’esports, vinculades a Centre Obert: bàsquet i psicomotricitat del Mestral, activitats de multiesport i balls urbans que es realitzen a l’escola Rosa Sensat i Pi del Burgar.
Centre Obert Mossèn Frederic Bara.
Els 600 tiquets restants han estat repartits a les següents entitats perquè ho puguin distribuir als infants vinculats a les seves associacions:

· CPEE Alba
· Centre Educació Especial Font del Lleó
· Associació provincial de pares i mares amb fills amb dèficit d’atenció amb hiperactivitat o sense
· Aspercamp
· Associació Down Tarragona
· Associació Padel amb tu
· Club Esportiu Alba
· AFANOC
· Villablanca – Serveis Assistencials

FER UN COMENTARI