L’Institut Josep Tapiró col·labora amb la Biblioteca Pere Anguera

0
303

L’Institut Josep Tapiró ha col·laborat amb la Biblioteca Pere Anguera per a la realització d’un projecte de tecnologia amb impressores 3D. En concret es tracta d’un projecte conjunt entre la Fundació SMART i el Programa d’Innovació Pedagògica STEAMcat, units per l’impuls de la tecnologia en l’àmbit educatiu.

Aquest programa té la intenció d’apropar la tecnologia als joves a partir de projectes de tipus social. L’aportació que ha fet la Biblioteca Pere Anguera ha estat la confecció d’un abecedari en 3D per a l’ús de l’espai de bebès “El niu”. Des de la direcció de la biblioteca es valora molt positivament aquesta col·laboració i s’obre la porta a continuar el projecte de cara el curs vinent.

Una de les voluntats dels dos centres és crear xarxa per donar visibilitat a l’espai bibliotecari com un indret de possible ús per als estudiants de l’Institut i com a espai de referència cultural de la zona sud de la ciutat, amb activitats diverses per a famílies i entitats durant tot l’any, i en concret amb una programació especial d’activitats lúdiques i tallers durant els mesos de juliol i agost.

FER UN COMENTARI