L’Ajuntament treu a concurs la compra de dos camionets elèctrics per a les Brigades

0
146

L’Ajuntament de Reus ha obert concurs públic per adjudicar el contracte de subministrament de dos camionets compactes, en el marc del programa de renovació de la flota municipal de vehicles elèctrics. El contacte té un pressupost de de 609.500 euros (IVA inclòs). Els dos nous vehicles nous aniran destinats a les Brigades Municipals.

Els vehicles han de ser tipus camió lleuger elèctric carrossats amb plataforma i capacitat de transport per a dues persones, amb capacitat per adaptar-se a les necessitats de les tasques que han de realitzar les diferents unitats de la Brigades Municipals, especialment les de construcció, mobiliari urbà i jardineria. Aquesta tipologia de vehicles, silenciosos i molt maniobrables, són adequats per desenvolupar les tasques de manteniment que les Brigades tenen assignades, especialment als carrers situats al nucli antic.

Les Brigades Municipals, d’acord a l’aposta municipal pel vehicle elèctric, estan en fase de renovació de part de la seva flota de vehicles de servei amb models de mobilitat sostenible. Els dos vehicles que ara surten a licitació se sumen al camionet d’igual prestacions que es va adquirir ara fa un any.

FER UN COMENTARI