L’Ajuntament instal·la nous punts de llum de reforç a zones fosques del barri Fortuny

0
157

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, ha iniciat les obres d’instal·lació de nous punts de llum de reforç a zones fosques del barri Fortuny. Les actuacions que s’estan realitzant han estat definides a partir de les necessitats detectades en inspeccions realitzades en el manteniment de l’enllumenat públic, ja siguin originades per suggeriments de la ciutadania o per les pròpies operacions del servei de manteniment.

L’objectiu de l’obra és la implantació de nous punts de llum a l’enllumenat públic existent al barri per tal de poder reforçar la il·luminació de places i glorietes interiors dels edificis en que queden zones fosques.

Els nous punts de llum estaran repartits en les següents zones del barri: Passatge Quer, Glorieta de les illes Balears, Glorieta de Galícia, Glorieta de Ramir Ortega, Glorieta de les Canàries, i Glorieta d’Andalusia.

Es contempla la instal·lació de 18 noves llumeneres sobre columnes de 3,6m d’alçada i de 8 noves llumeneres amb braç sobre façanes, amb els treballs d’obra civil i estesa de cablejat per a la seva instal·lació, inclosos tots els subministraments de materials necessaris.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa ETRA BONAL SA per un import de 29.080,34 euros.

FER UN COMENTARI