La Vella Quaresma perd la sisena cama

0
126

Aquest divendres ha continuat l’activitat de serrar les cames a la Vella Quaresma, una iniciativa de les regidories de Cultura i Ensenyament i Política Lingüística. En aquesta ocasió, el Cos de Bombers ha estat l’encarregat de serrar la sisena cama a la Vella Quaresma, en l’espectacle que setmanalment es fa a les Peixateries Velles

En aquesta sisena sessió hi ha participat els nens i nenes de les escoles Els Ganxets, el Col·legi Francès, Alberich i Casas, Mowgli, Prim, Maria Rosa Molas i Rosa Sensat. En total hi ha hagut 432 alumnes.

L’espectacle que han pogut veure i que ha servit per serrar la cama a La Vella Quaresma està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el “Carni”, el gran protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s’ha acabat i que no tornarà fins l’any vinent.

L’acte s’ha fet cada divendres a les 10:00 h durant el període de la Quaresma, amb músics, cançons i gresca. L’última cama se serrarà el pròxim dimecres dia 17 d’abril a les 12:00 h i els encarregats de serrar-la seran els membres de la Colla Gegantera de Reus. L’espectacle és obert i gratuït per a tothom.

FER UN COMENTARI