La Guàrdia Urbana incorpora 5 nous agents i engega el procés de selecció per sumar-ne 20 més

0
618
Imatge dels agents

La Guàrdia Urbana de Reus incorporarà de manera immediata 5 nous agents a la plantilla del cos de seguretat. Són 5 agents que van superar l’oferta pública d’ocupació oberta per l’Ajuntament l’any 2017, i que acaben de finalitzar la formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès. L’acte de graduació ha tingut lloc aquest dimecres, 19 de juny; i la incorporació a la Guàrdia Urbana serà l’1 de juliol.

Els 4 altres agents fins a completar els 9 de l’oferta d’ocupació de fa dos anys provenien d’altres cossos de seguretat; i en disposar ja de la formació específica es van incorporar directament a la Guàrdia Urbana. Des del passat 1 de setembre i desenvolupen la seva tasca al cos de seguretat municipal.

Amb la incorporació dels quatre nous agents, la plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus serà de 141 policies.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Reus té en marxa el procés de selecció de 20 noves places de guàrdies. Les proves s’inicien el dimecres 26 de juny. Finalitzat el procés, els seleccionats que ja disposin de la titulació específica podran incorporar-se directament a la plantilla de la Guàrdia Urbana; i els que no, hauran de realitzar el curs a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

FER UN COMENTARI