La façana del Gaudí Centre s’il·lumina de blau amb motiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia

0
305

Per primer cop, el Gaudí Centre es suma a la commemoració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia, il·luminant la façana del Gaudí Centre amb el color blau identificatiu d’aquesta jornada. L’obertura de la il·luminació serà aquest dilluns, 13 de maig, des de les 18:00 h fins a la mitja nit aproximadament.

El passat mes de novembre es va realitzar un canvi en la il·luminació de la façana amb un un nou sistema d’enllumenat led, que permet oferir un gran ventall de gammes cromàtiques, tan a nivell de colors, intensitat i freqüència del canvi de tonalitats.

Aquesta versatilitat en la il·luminació, permet identificar l’edifici en dies concrets, com a mostra de solidaritat en esdeveniments, jornades i campanyes determinades.

Aquesta acció pretèn posar un granet de sorra en la conscienciació col·lectiva envers les persones que pateixen de Fibromiàlgia. De fet, aquest mateix dilluns, de 10:00 h a 14:00 h, s’instal·larà una taula informativa al carrer de Sant Joan, davant de l’escultura del gegant Indi. La voluntat és informar a malalts, familiars i al públic en generañ dels efectes de la malaltia.

FER UN COMENTARI