Junts per Reus es compromet que la Guàrdia Urbana patrulli tots els carrers de Reus 3 cops al dia

L’alcalde Carles Pellicer ha anunciat aquest matí a la Plaça del Comte de Reus la proposta perquè la Guàrdia Urbana patrulli tots els carrers de Reus 3 cops al dia

0
237

L’alcalde Carles Pellicer ha anunciat aquest matí a la Plaça del Comte de Reus la proposta perquè la Guàrdia Urbana patrulli tots els carrers de Reus 3 cops al dia.

Acompanyat de Teresa Pallarès, Dolors Sardà, Pere Aluja i Joaquim Enrech, Carles Pellicer ha desvelat quins són els compromisos més destacats de Junts per Reus en matèria de seguretat. Pellicer ha volgut recordar que “Reus és una ciutat segura, on els delictes s’han reduït un 7% i amb uns índexs de seguretat per sobre la mitjana del país” segons Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra.

INCREMENTAR ELS EFECTIUS UN 20%

Carles Pellicer ha defensat el compromís d’augmentar la plantilla de la Guàrdia Urbana en un 20% fins arribar als 170 agents. La xifra neix amb l’idea de disposar de més agents de policia al carrer, passant de una ràtio de 1,3 a 1,6 agents per mil habitants.

D’aquesta manera reforçar el paper de figura de proximitat de la Guàrdia Urbana pels ciutadans de Reus.

Actualment, degut a diverses jubilacions anticipades i gràcies a un canvi normatiu estatal, ja s’han pogut convocar 20 noves places per agent de la guàrdia urbana a la ciutat i Junts per Reus es compromet a convocar-ne 20 més per cobrir tota la plantilla i arribar als 170 agents.

PATRULLAR TOTS ELS CARRERS DE LA CIUTAT 3 COPS AL DIA

Patrullar tots els carrers de la ciutat tres cops al dia, aquesta és la idea de Junts per Reus per incrementar els patrullatges a la ciutat, una dada avalada pel compromís d’incrementar el nombre d’efectius passant dels 138 agents actuals fins als 170.

Carles Pellicer també ha aprofitat per agrair la “gran feina dels agents de policia, que trepitgen i patrullen els carrers, estan presents a tota la ciutat” i ha ressaltat que amb aquesta mesura “encara disposarem d’una major presència de policia al carrer.”

CONTINUAR INVERTINT EN LA VIDEOVIGILÀNCIA

Pellicer s’ha mostrat satisfet dels bons resultats obtinguts amb la instal·lació de càmeres de videovigilància i la nova sala de control de la Guàrdia Urbana. Unes mesures que surten del Pla de Videovigilància impulsat des del Govern i amb el convenciment que “invertir en la millora d’equips i tecnologia es tradueix en una major sensació de seguretat pels ciutadans.

FER UN COMENTARI