Jordina Biosca i Adolfo Osta protagonitzen avui les «Biblioteques amb DO»

0
341

El cicle estiuenc «Biblioteques amb DO» continua avui, a partir de les 20:00 h, a la Biblioteca Central Xavier Amorós, amb la narradora Jordina Biosca i el cantant Adolfo Osta, amb un muntatge titulat “El nen de la neu”. L’espectacle està previst al jardí de l’espai bibliotecari, tot i que si el temps no ho permet es farà a l’interior, a la sala central. Aquest cicle és organitzat per les Biblioteques Municipals de Reus, amb la col·laboració de la DO Catalunya que ofe reix una copa de vi a tots els assistents i, enguany, amb motiu de la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018, posa un èmfasi especial precisament en la música.

Des de la veu cantada d’Adolfo Osta neixen i moren històries de tots els temps, i des de la veu narrada de Jordina Biosca, aquestes històries s’amplifiquen i descriuen al detall les sensacions i emocions dels textos.

El cicle «Biblioteques amb DO» va començar el dia 2 de juliol amb una sessió prèvia adreçada als infants que va comptar amb l’actuació d’Albert Estenegre. El segon dia del cicle va comptar amb l’actuació d’Eduard Iniesta i, fins a final d’aquest mes de juliol, passaran per la Biblioteca Central Xavier Amorós David Puertas, que parlarà sobre òpera i vi (el dia 23 de juliol), i finalment, el dia 30 de juliol, hi haurà un concert recital en homenatge a Leonard Cohen, que anirà a càrrec de Joan Antoni Forcadell (veu) i Jordi Forcadell (guitarra).

FER UN COMENTARI