Els comerciants de Reus, turistes per un dia

0
133

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat durant l’estiu als establiments comercials de Reus i donat que en breu s’iniciarà la campanya d’estiu, l’Agència Reus Promoció ha organitzat dos «famtrips» adreçats als associats de les entitats comercials de Reus (Unió de Botiguers, El Tomb de Reus, l’Eix Comercial dels Passeig Prim Sunyer i Mercats de Reus) els dies 21 i 22 de maig.

D’aquesta manera es vol acostar al sector comercial els principals actius patrimonials i serveis turístics de la ciutat, ja que són prescriptors i informadors de primera ma de l’oferta i per tal que la puguin promocionar entre els seus clients.

Les visites s’inicien al Gaudí Centre amb una presentació de l’oferta turística i cultural de la ciutat i a continuació es realitzen les visites guiades al Gaudí Centre i la Casa Navàs.

Així doncs aquesta jornada de formació s’emmarca dins de les accions de promoció de l’Agència amb la intenció de donar a conèixer l’oferta turística de la nostra ciutat, fruït de les peticions realitzades pels representants de les entitats comercials que formen part de la Taula de Comerç de Reus.

FER UN COMENTARI